SwetsWise

Alles voor het bestellen, gebruiken en beheren van uw informatie

Over SwetsWise

SwetsWise is op dit moment het meest uitgebreide systeem waarmee informatie ingekocht en beheerd kan wordenHet biedt u de meest uitgebreide online catalogus in zijn soort met professionele informatie en het maakt niet uit welk titelformaat uw gebruikers zoeken, zowel print tijdschriften, elektronische tijdschriften, eBooks enz. U heeft een duidelijk overzicht over uw content: waar het zich bevindt of welke toegangsrechten eraan gekoppeld zijn. U heeft volledige controle over de besteding van uw budget. Rapportages, die vanuit alle invalshoeken uw collectie belichten, zorgen ervoor dat uw dagelijkse werkzaamheden een stuk gemakkelijker worden.

Lees meer »

SwetsWise is het resultaat van meer dan 100 jaar ervaring in de informatie-industrie en is ontworpen om op een betrouwbare, flexibele en doeltreffende manier te helpen bij het beheren van grote informatiecollecties. De volledig geïntegreerde, gebruikersvriendelijke omgeving biedt u alles voor het bestellen, gebruiken en beheren van informatie.

Op module gebaseerde producten of samengestelde oplossingen.

SwetsWise is de ultieme informatie-omgeving voor u en uw gebruikers. Wij bieden u een aantal pakketten aan, maar u kunt ook zelf verschillende SwetsWise-producten met elkaar combineren en zo een systeem op maat samenstellen. Hoe ingewikkeld de informatiebehoefte van uw organisatie ook is, SwetsWise maakt uw werk gemakkelijker en verbetert de onderzoeksomgeving voor uw eindgebruikers.

 

Oplossingen

Maak belangrijke onderdelen van uw werk gemakkelijker met onze innovatieve arrangementen.

Lees verder over onze verschillende SwetsWise-oplossingen

Producten

Vervul ook uw specifieke informatiebehoeften met onze SwetsWise producten.

Lees meer over onze SwetsWise-producten