Dag en nacht bereikbaar:
Ongediertebestrijding Jonker

Boktor bestrijden

Bij een boktor aantasting bent u met de deskundige bestrijders van Boktorbestrijding Jonker snel verlost u van uw boktorplaag. Al onze bestrijdingstechnici hebben de meest ruime ervaring in het bestrijden en weren van boktor en kunnen u bovendien voorzien van alle duidelijke informatie over het bestrijden en weren van deze specifieke soort houtaantaster, voorts om een nieuwe aantasting van deze insectensoort in de toekomst te voorkomen.

Het op juiste wijze bestrijden van een boktor aantasting is een specialistische aangelegenheid waarbij alle bestrijdingstechnici van Jonker boktorbestrijding direct kunnen worden ingezet. Neem bij boktor overlast daarom direct contact op met Boktorbestrijding Jonker. Onze meest ervaren boktorbestrijders staan in uw regio direct voor u klaar!

Meer informatie
Direct van uw ongedierte af ? 085 401 57 28 Of vraag hier direct een offerte aan »

Waarom Ongediertebestrijding Jonker?

Binnen 24 uur geholpen
Dag en nacht bereikbaar
35 jaar ervaring en expertise
Duidelijke communicatie
Gediplomeerd personeel
Discreet en vertrouwd

Boktor bestrijden? Bel nu en u wordt direct geholpen!

Naast de aanvankelijke boktorbestrijding geven wij u als klant bovendien advies en overige informatie in het voorkomen van een nieuwe boktor aantasting. De boktorbestrijdingstechnicus kan tevens ter plaatste met u bekijken wat de meest geschikte vorm van boktor bestrijding en preventie tegen de boktor is, voor zowel in uw woning, schuur, bedrijfspand, meubels en dergelijken.

Bij Ongediertebestrijding Jonker zijn alle ongediertebestrijders voor alle soorten ongediertebestrijding gecertificeerd. Dus ook voor het bestrijden van boktor en hebben wij de juiste gecertificeerde personen altijd voor u klaar staan. Onze 100% garantie verzekerd u dat boktor overlast op de meest efficiënte manier wordt aangepakt.

Meer informatie over bestrijden van boktor

Boktor overlast komt altijd ongelegen en het kan doorgaans veel schade aan uw eigendommen veroorzaken. Er zijn diverse varianten van de boktor, er zijn nathoutboorders en drooghoutboorders. De nathoutboorders, daar hoeft u zicht geen zorgen over te maken, deze kunnen over het algemeen weinig tot geen schade toebrengen. Echter de drooghoutboorders, waartoe ook de huisboktor behoord, zal daarentegen voor veel overlast kunnen zorgen en grote schade kunnen veroorzaken aan uw woning, schuur, bedrijfspand, meubels en dergelijken. De huisboktor kan vele jaren (wel tot 9 jaar of langer) vrijwel ongestoord in het hout doorbrengen, alvorens deze verpopt en als volwassen exemplaar vervolgens uitvliegt. Boktorbestrijding Jonker houd expliciet rekening met het bovenstaande bij inventarisatie en bestrijdingsactie. Boktor en een aantasting kan zich snel verspreiden van meubels naar vloeren of houten draagbalken in uw huis, waardoor de uiteindelijke schade niet te overzien is.

Professionele aanpak, prijsbewuste keuze, snelle actie en met oog voor het milieu

Alle medewerkers van Boktorbestrijding Jonker zijn uiterst professioneel, zeer gedreven en altijd in bezit van de meest parate kennis. Zodoende kunnen wij snel en efficiënt boktor bestrijdingen uitvoeren, zonder het inzetten van overbodige middelen. In combinatie met de lage “overhead kosten” maakt Jonker Boktor bestrijding een van de voordeligste ongediertebestrijders uit de regio.

Uw vertrouwen in onze ervaren professionals maakt het boktor bestrijden immer weer tot een succesvolle bestrijding

Al vanaf het eerste contact wordt u direct bijgestaan door een gecertificeerd Ongediertebestrijder, welke reeds een jarenlange praktijkervaring heeft in boktor bestrijden. Hetgeen garant staat voor een snelle en directe afwikkeling van uw vraag en probleem. Dit geld voor elke soort ongedierte, waaronder uiteraard ook voor het bestrijden en weren van boktor. Het advies is dan ook om direct telefonisch contact met ons op te nemen.

Een boktor aantasting is een gevaar voor de mens en zijn directe omgeving. Vaak is een boktorplaag niet alleen verantwoordelijk voor schade aan vervangbare goederen als meubels en dergelijken, maar ook verantwoordelijk voor ernstige schade aan woning, schuur, bedrijfspand, bij zowel particulieren als bedrijven.

Boktor bestrijden? Bel nu vrijblijvend Ongediertebestrijding Jonker!

Boktorbestrijding Jonker staat u met zijn ervaren personeel direct 24×7 te woord voor het beantwoorden van al uw vragen. Bel nu het lokale nummer voor het maken van een (spoed)afspraak en er volgt per omgaande een deskundig advies of een vrijblijvende offerte. U wordt aan de lijn direct te woord gestaan door een van onze professionals!

Ongediertebestrijding Jonker zoekt werknemers! Neem contact met ons op voor meer informatie

Meer weten over bestrijden van boktor en hoe dit wordt aangepakt? Neem dan nu direct contact met ons op