Dag en nacht bereikbaar:
Ongediertebestrijding Jonker

Houtworm bestrijden

Overlast van houtworm? Met de aanpak door de professionele ongedierte bestrijders van Swets houtwormbestrijding is uw houtwormplaag snel verleden tijd. Al onze professionele ongediertebestrijders hebben de meest ruime ervaring in houtworm bestrijden en kunnen u bovendien voorzien van alle duidelijke informatie over het bestrijden en weren van dit soort ongedierte, voorts om nieuwe overlast van deze insecten in de toekomst te voorkomen. Houtworm aantasting komt altijd ongelegen en kan grote schade met zich meebrengen. Daarom is het van belang deze insecten direct te laten bestrijding door een ervaren ongediertebestrijder.

Het op juiste wijze houtworm bestrijden is een specialistische aangelegenheid, waarvoor alle ongediertebestrijders van Swets houtwormbestrijding direct kunnen worden ingezet. Neem bij houtworm overlast daarom direct contact op met Swets houtwormbestrijding. Onze meest ervaren houtwormbestrijders staan direct 24×7 voor u klaar!

Meer informatie
Direct van uw ongedierte af ? 085 401 57 28 Of vraag hier direct een offerte aan »

Waarom Ongediertebestrijding Jonker?

Binnen 24 uur geholpen
Dag en nacht bereikbaar
35 jaar ervaring en expertise
Duidelijke communicatie
Gediplomeerd personeel
Discreet en vertrouwd

Houtwormbestrijding? Bel nu en u wordt direct geholpen!

Naast het bestrijden van de houtworm overlast adviseren wij u als klant ook in het voorkomen van een nieuwe houtwormplaag. De houtwormbestrijder van Swets Ongediertebestrijding bekijkt ter plaatse samen met u welke vorm van houtworm bestrijding en wering het meest geschikt is, voor zowel in uw woning, bijgebouw, bedrijfspand etc. Maar indien noodzakelijk ook buiten het pand.

Bij ongediertebestrijding Swets is elke ongedierte bestrijder gediplomeerd voor alle soorten ongediertebestrijding. Dus ook voor de houtwormbestrijding hebben wij altijd de juiste gediplomeerde personen voor u klaar staan. Met onze ruime ervaring, expertise en volledige garantie bent u ervan verzekerd dat deze insecten overlast op efficiënte wijze wordt aangepakt.

Meer informatie over bestrijden van houtworm

Overlast van houtworm komt altijd ongelegen en het kan enorme schade aan uw eigendommen veroorzaken. Er zijn verschillende varianten van de houtworm kever, waaronder larven van de houtworm, boktor, klopkever en de spinthoutkever. Deze kunnen voor veel overlast zorgen en grote schade veroorzaken aan uw bedrijf, huis of meubels. De houtworm kan 3 tot 5 jaar ongestoord in het hout leven voordat deze verpopt en uitvliegt. Swets ongediertebestrijding houdt hier rekening mee bij inventarisatie en bestrijding. De houtworm aantasting kan zich snel verspreiden van houten vloeren naar meubels of houten draagbalken waardoor de schade aanzienlijk kan worden.

Professioneel, prijsbewust, snelle actie, met oog voor milieu

Alle medewerkers van houtwormbestrijding Swets zijn uiterst professioneel, zeer gedreven en altijd in bezit van de meest parate kennis en kunnen zodoende snel en efficiënt houtworm bestrijden, zonder inzet van overbodige bestrijdingsmiddelen. Dit in combinatie met de lage “overhead kosten” maakt Swets houtwormbestrijding een van de meest voordelige ongediertebestrijders in uw regio.

Houtworm bestrijden, vertrouw op de zeer ervaren professionals van Swets ongediertebestrijding

Vanaf het eerste contact wordt u direct bijgestaan door een gediplomeerd ongediertebestrijder, welke reeds jarenlange praktijkervaring heeft in het houtworm bestrijden. Hetgeen garant staat voor snelle en directe afwikkeling rondom de houtworm aantasting. Dit geld voor alle soorten ongedierte waaronder natuurlijk ook het bestrijden van houtworm. Het advies is dan ook om direct telefonisch contact op te nemen met houtwormbestrijding Swets.

Een houtworm aantasting is een gevaar voor de mens en zijn directe omgeving. Vaak is een houtwormplaag niet alleen verantwoordelijk voor schade aan vervangbare goederen als meubels en dergelijken, maar ook verantwoordelijk voor ernstige schade aan draagbalken, constructies etc. van woning, schuur, bedrijfspand etc. bij zowel particulieren als bedrijven.

Houtworm bestrijden? Bel nu vrijblijvend Ongediertebestrijding Swets!

Houtwormbestrijding Swets staat u met zijn ervaren personeel direct 24×7 te woord voor het beantwoorden van al uw vragen. Bel nu het lokale nummer voor het maken van een (spoed)afspraak en er volgt per omgaande een deskundig advies of een vrijblijvende offerte. U wordt aan de lijn direct te woord gestaan door een van onze professionals!

Ongediertebestrijding Jonker zoekt werknemers! Neem contact met ons op voor meer informatie

Meer weten over bestrijden van houtworm en hoe wij dit professioneel aanpakken?