Dag en nacht bereikbaar:
Ongediertebestrijding Jonker

Insectenbestrijding Wijk bij Duurstede

Swets: Specialist in het bestrijden van insecten!

Insectenbestrijding, een van de meest voorkomende taken van de ongediertebestrijder, waarbij voor de ongediertebestrijder naast de oorzaak van de insectenplaag, ook biologie en leefwijze van belang zijn en passen wij per situatie de manier van insectenbestrijding hierop aan.

Om de oorzaak van de insecten overlast vast te kunnen stellen wordt een vooraf bepaalde werkwijze toegepast. Bovendien kunt u erop rekenen dat Swets insectenbestrijding altijd de juiste oplossing bied. Wij geven meestal dan ook volledige garantie. Zo bent u ervan verzekerd dat onze bestrijdingswerkzaamheden op juiste wijze worden uitgevoerd.

Als klant van Swets insectenbestrijding Wijk bij Duurstede wordt u vooraf altijd goed geïnformeerd over het soort insect welke de plaag veroorzaakt en krijgt u bovendien alle benodigde adviezen van onze ervaren insectenbestrijding specialisten om een nieuwe insectenplaag in de toekomst te voorkomen. Met onze professionele, duurzame en kostenbesparende manier van insectenbestrijding bent u voordelig en snel van uw insectenoverlast af!

Muggen
Muggenoverlast komt op allerlei plaatsen voor. De mug ontwikkelt zich doorgaans in stilstaand water en hier houdt Swets insectenbestrijding Wijk bij Duurstede rekening mee bij het muggen bestrijden en preventie.

Meer informatie over muggen bestrijding-wijk bij duurstede.

Vliegen
Vliegenoverlast bestaat in meerdere vormen, we denken hierbij aan klustervliegen, fruitvliegjes, bromvliegen, kamervliegen, latrinevliegjes en motmuggen. Voor elke soort vlieg heeft Swets insectenbestrijding een gedegen oplossing. Na onze komst bent u weer snel vrij van de insecten overlast.

Meer informatie over vliegen bestrijding.

Mieren
Swets insectenbestrijding Wijk bij Duurstede is gespecialiseerd in het bestrijden en weren van zowel de gewone tuin mieren als tropische mierenplaag. Elke mierenbestrijding wordt vakkundig uitgevoerd met gel of vloeistof.

Meer informatie over mieren bestrijding-Wijk bij Duurstede.

Wespen
Wespen, hommels, bijen en Franse veldwesp horen bij onze natuur. Maar wanneer met name de limonade wespen gevaar in uw directe omgeving opleveren, dan adviseert Swets insectenbestrijding om direct actie te laten ondernemen om erger te voorkomen.

Meer informatie over wespen bestrijding.

Kakkerlakken
Kakkerlakken overlast komt als plaag altijd ongelegen! Kakkerlakken in uw keuken welke uw eten verontreinigen. Om een kakkerlakkenplaag snel te stoppen kunnen wij de kakkerlakken direct professioneel bestrijden.

Meer informatie over kakkerlakken bestrijding.

Vlooien
Vlooienoverlast komt heel vaak voor, waarbij een vlooienbeet een uiterst irriterend en jeukend gevoel veroorzaakt. Een vlo ontwikkelt zich in warme perioden heel snel en Swets insectenbestrijding houdt uiteraard ook rekening met preventie na de vlooien bestrijding.

Meer informatie over vlooien bestrijding.

Zilvervisjes
Zilvervisjes, papiervisjes en ovenvisjes, allen behorende tot de franjestaarten kunnen veel schade veroorzaken! Met name bij boeken, postzegels, behang etc. Swets insectenbestrijding is gespecialiseerd in het bestrijden van zilvervisjes, papiervisjes en ovenvisjes.

Meer informatie over zilvervisjes bestrijding.

Vraag een offerte aan

Vul onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak, een deskundig advies of voor een offerte.