Dag en nacht bereikbaar:
Ongediertebestrijding Jonker

Over ons

Swets Ongediertebestrijding is het vertrouwde adres voor het inschakelen van een ervaren ongediertebestrijder. Alle medewerkers van Swets ongediertebestrijding zijn uiterst professioneel, zeer gedreven en altijd in bezit van de meest parate kennis. Wij kunnen zodoende snel en efficiënt ongedierte bestrijden, zonder inzet van overbodige giftige bestrijdingsmiddelen. In combinatie met de lage “overhead kosten” maakt Swets muizenbestrijding een van de meest voordelige ongediertebestrijders in de regio. Bel nu en onze meest ervaren ongedierte bestrijders staan direct 24×7 voor u klaar!

Swets ongediertebestrijding, lage prijzen, hoog gewaardeerd!

Een offerte aanvraag bij Swets ongediertebestrijding is heel simpel! Alle medewerkers van Swets ongediertebestrijding zijn uiterst professioneel, zeer gedreven en altijd in bezit van de meest parate kennis en kunnen zodoende snel en efficiënt ongedierte bestrijden, zonder inzet van overbodige giftige bestrijdingsmiddelen. In combinatie met de lage “overhead kosten” maakt Swets ongediertebestrijding een van de meest voordelige ongediertebestrijders in uw regio.

Offerte samenstellen, dat doen wij samen met u!

Aanvragen en samenstellen van een offerte voor bestrijden van ongedierte, dat doet u bij ons samen met een van onze gediplomeerde ongediertebestrijders. Er wordt samen geïnventariseerd en tevoren overlegd hoeveel bezoeken er nodig zijn om de ongedierte plaag op te lossen en/of te voorkomen.

U krijgt van Swets Ongediertebestrijding altijd het juiste advies. U bepaalt vervolgens zelf het aantal behandelingen en bezoek frequentie en daarmee ook de kosten. Het niet opvolgen van aangegeven adviezen in de offerte van Swets ongediertebestrijding kunnen echter met betrekking tot garantie nadelige gevolgen hebben.

Algemene voorwaarden

Op al onze werkzaamheden, offertes en aanbiedingen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.
De Algemene voorwaarden kunt u hier vinden.

Bedrijfsgegevens

Swets Ongediertebestrijding
Adres: Nijkerkerstraat 14
3821 CE Amersfoort

Kamer van Koophandel: 31033947
BTW nummer: NL093800320B0

Neem contact met ons op

Vraag een offerte aan

Vul onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak, een deskundig advies of voor een offerte.